Mislim da ne odmaže ponoviti da sam ja od ljubitelja knjiga postao netko tko je sposoban komunicirati s Don Juanom u sanjanju u jednom mahu.

Nije se to dogodilo jer sam nešto pročitao, ili zbog nečega što mi je rečeno, to je jednostavno zbog toga što sam proveo nekoliko trenutaka s nekim tko je već bio sposoban sanjati s Don Juanom samostalno i čija svijest je pomakla moju spojnu točku bliže njenoj poziciji. Mislim da ne bi bilo moguće za ikoga da reagira na isti način na koji sam ja reagirao pri susretu s Taishom Abelar, ni za nju da ima ikakvu kontrolu nad tim događajem. Zbog toga što je ona imala blisku vezu s nagualom, a ja sam energetski pripadao istoj lozi kao ona, naš susret je napravio to da i ja s nagualom ostvarim tu vezu.

Iako su informacije u njenoj knjizi bile za mene od pomoći, to se ne može usporediti s edukacijom koju sam dobio direktno od njega, jer on uči pomičući moju spojnu točku, ne tako da bude razuman samnom. Tako da, iako ja mogu ljude učiti o nagualizmu dok ne poplavim, to neće napraviti razliku osim ako ti nisi povezan s nagualom svoje loze, što je nadam se način na koji ja mogu pomoći kao što je Taisha meni pomogla. Ako ostvariš vezu, onda će posao započeti s tobom i Don Juanom, ili Don Genarom, direktno u sanjanju, i bit će tvoja sreća ponekad pomoći nekome da napravi isto to.


dreamways